Notícies

Benvinguda a la Temporada 2019/20

Publicat el dia 15.09.2019

Entrenadors 19/20

La Lídia Haro, la nostra Directora Tècnica, ens explica les sensacions i desitjos de cara a la nova temporada

Sempre que comença una nova temporada, les il·lusions es renoven. Sembla mentida que després de tants anys vinculada a l’esport, l’inici del curs em segueixi causant neguit i sensació de repte.

Aquest any tindrem 21 equips a més de l’escola de bàsquet. Això suposa una trentena d’entrenadors al servei dels equips i centenars de famílies que dipositen la confiança en nosaltres. Quan mires els números en fred, la sensació és de vertigen. Tenim l’obligació de fer-ho bé. De fet, tenim l’obligació de fer-ho molt bé. Hem d’aconseguir que els jugadors i jugadores es diverteixin, que treballin, que cooperin, que aprenguin, que millorin, que entenguin els valors associats a l’esport d’equip, que siguin generosos, que respectin, que s’esforcin, que donin la millor versió de si mateixos... I tot això en unes poques hores a la setmana!

Però malgrat la sensació de neguit, saber que comptem amb un grup d’entrenadors excel·lent, a nivell humà i esportiu, fa que confiï en què serem capaços de superar aquest gran desafiament amb èxit.

Som verds!

Benvinguda a la Temporada 2019/20